Aktiecafé 29 oktober

Aktiespararna tillsammans med Bellö Samhällsförening och
Edshults Samhällsförening inbjuder till aktiecafé (utan avgift)
i Bellö Bygdegård tisdagen den 29 oktober kl. 19.00-21.00

Aktiecafé

Bo G Lundberg, Eksjö, som bl a har verkat tio år i Aktiespararnas förbundsstyrelse, leder samtalet. Han kommer då också att berätta om sitt fleråriga samarbete med Lennart ”Aktiestinsen” Israelsson (1916-2017) när de tillsammans åkte omkring i landet och propagerade för ett långsiktigt aktiesparande.

”Aktiestinsen” skänkte bort huvuddelen av de ca 150 milj kr han sparade ihop under sin livstid. Ett exemplar av boken om honom, ”Miljoner på spåret” med hans signering, lottas ut under kvällen.  Vi bjuder på fika och på placeringstips. Välkomna!

Anmäl Ert deltagande till carina@eldaker.se eller Emma Sahlin, 070-698 53 47