Konsert med Glimra – Två Ainbusk och en Fehling

Bellö kyrka, söndag 15 augusti kl 16.00.

Max 75 personer i kyrkan.

Biljettutlämning vid kyrkan från kl 14.00 samma dag.
Fri entré men biljett måste hämtas personligen innan konserten.

Glimra

En blandning av gotländskt och americana på svenska. Här bjuds på trestämmig skönsång när Annelie Roswall och Bittis Jakobsson med en bakgrund från den välkända gruppen Ainbusk Singers, och Annika Fehling med 14 album i bagaget och omfattande turnéer i världen möts.

Koffert, mandolin, dragspel och gitarr vävs ihop med texter som talar sitt tydliga språk. Gruppen Glimra bjuder på humor, självdistans och bitar ur sina liv, med kärlek och värme, sorg och glädje. Nyligen släpptes deras singel ”Fåglar I Färg”, ett samarbete med Peter LeMarc och Tomas Andersson Wij.

KONSERTEN GES TILL MINNE AV GUNNAR ANDERSSON

Bellö forna församling fick en stor gåva av Gunnar Andersson att använda till gagn för Bellö. Ändamålet är att det skall främja utvecklingen eller kulturen i Bellö och varje år bekostas en konsert i Bellö kyrka.